A paella Spanyolország leghíresebb étele és nyugodtan kijelenthetjük, hogy mára már nemzeti ételévé is vált. Ez egy egytálétel, amit egy lapos, széles és kétfülű serpenyőben készítenek el, amiről a nevét kapta a fogás. Régebben a spanyol kikötővárosokban tenger gyümölcseivel, a szárazföld belsejében pedig csirke- vagy nyúlhússal készítették. Mára viszont számos változatban elterjedt és sokféle alapanyagból elkészíthető, amik legfontosabb közös jellemzője a rizs és a sáfrány (amitől tipikus sárga színét elnyeri).

Most itt a remek alkalom, hogy mindezt megtapasztald Te is budai éttermünkben, ahol állandó étlapunk mellett különleges vacsora ajánlatokkal és szezonális ajánlatokkal várunk. Budán, a XII. kerületben megtalálsz minket, ahol Paella vacsoránkon is részt vehetsz családoddal, barátaiddal együtt.


Előétel
Paella leves
/kagylóból, rákból, csirkéből készült kókusztejes, chilis
és fokhagymás leves, sült sajtfedővel tálalva/


Főétel
Paella BIGinning módra
/csípős kolbászból, tintahalból, garnélából, csirkecombfiléből
és fekete kagylóból, egyiptomi sáfránnyal és paella rizzsel/


Desszert
Katalán kókuszos krém

2 főre: 16 990 Ft
4 főre: 31 990 Ft


Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Ajánlatunkon való részvétel előzetes asztalfoglaláshoz kötött,
amit a tervezett időpont előtt minimum 2 nappal szükséges felénk jelezni.
Az asztalfoglalás lehetséges online vagy a
+36 30 703 0000-ás
telefonszámon.

Online foglalás esetén kérjük, jelezd a Megjegyzés rovatban,
hogy melyik vacsoránkon vagy ajánlatunkon szeretnél részt venni.

Asztalfoglalás