Homárvacsoránk egy fantasztikus lehetőség arra, hogy megismerkedjen tengeri finomságokkal. A rákféléket kedvelők mellett nagy szeretettel várjuk azokat is, akik első ízben ismerkednek meg velük. A vacsora alatt Ön és partnere egy 5 fogásos degusztációs menüsort kóstolhat végig, valamint minden egyes fogás mellé különböző italokat is társítunk. Az ételek mindegyike fenséges ízeket rejt, így biztosan egy feledhetetlen élményben lesz részük.

Vendégeinket Zardetto Prosecco Frizzante Secco Brut DOC-kal köszöntjük, majd felszolgáljuk az első fogást, a Királyrák „tatár”-t. Ezt Kókuszos homárkrémleves követi Csopaki Olaszrizlinggel, a Jásdi Pincétől. Az este legizgalmasabb fogását Black Tiger garnéla farkak előzik meg paradicsomos, pesztós, fokhagymás és avokádós spagettivel. Emellé a Haraszthy Pincészet különleges Chardonnay borát ajánljuk. Az este legizgalmasabb és leglátványosabb fogása pedig az Egészben készült homár nem mindennapi körítéssel és a Gere & Weninger Pincészet Rosé-jával. A desszert egy mennyei Csokoládé szuflé fehér csokoládémártással és a Göncöl Pincészet 2013-as Tokaji Aszújával.

A Homár és rákvacsora előzetes asztalfoglaláshoz kötött. Kérjük minimum 3 nappal a tervezett időpont előtt foglaljon asztalt.

Zardetto Prosecco Frizzante Secco Brut DOC
Királyrák „tatár” chilis lime-teavajjal, friss snidlinggel és magos barna bagettel

Kókuszos homárkrémleves kaviáros blinivel
Jásdi Pince - Csopaki Olaszrizling 2016/2017

Black Tiger garnéla farkak paradicsomos, pesztós, fokhagymás és avokádós spagettivel
Haraszthy Pincészet – Chardonnay 2015

Egészben készült homár ananásszal, fenyőmaggal, tejszínnel, házi füstölt gombával és kaffir lime-os rukkolával
Gere & Weninger Pincészet – Rosé 2017

Csokoládé szuflé fehér csokoládémártással
Göncöl Pincészet – Tokaji Aszú 2013

A menü ára két főre 50.000 Ft