Homárvacsoránk egy fantasztikus lehetőség arra, hogy megismerkedjen tengeri finomságokkal. A rákféléket kedvelők mellett nagy szeretettel várjuk azokat is, akik első ízben ismerkednek meg velük. A vacsora alatt Ön és partnere egy 5 fogásos degusztációs menüsort kóstolhat végig, valamint minden egyes fogás mellé különböző italokat is társítunk. Az ételek mindegyike fenséges ízeket rejt, így biztosan egy feledhetetlen élményben lesz részük.

Vendégeinket Furlan Conegl. Vald. Prosecco Spumante- val köszöntjük, majd felszolgáljuk az első fogást, a Királyrák „tatár”-t. Ezt Kókuszos homárkrémleves követi Csopaki Olaszrizlinggel, a Figula Pincészettől. Az este legizgalmasabb fogását Black Tiger garnéla farkak előzik meg paradicsomos, pesztós, fokhagymás és avokádós spagettivel. Emellé a Thummerer Pincészet Egri Chardonnay Battonage borát ajánljuk. Az este legizgalmasabb és leglátványosabb fogása pedig az Egészben készült homár nem mindennapi körítéssel és a Vylyan Pincészet Kakas Rosé-jával. A desszert egy mennyei Csokoládé szuflé fehér csokoládémártással és a Grand Tokaj 2013-as Tokaji Aszújával.

A Homár és rákvacsora előzetes asztalfoglaláshoz kötött. Kérjük minimum 3 nappal a tervezett időpont előtt foglaljon asztalt.

Furlan Conegl. Vald. Prosecco Spumante
Királyrák „tatár” chilis lime-teavajjal, friss snidlinggel és magos barna bagettel

Kókuszos homárkrémleves kaviáros blinivel
Csopaki Olaszrizling Sáfránkert Selection 2014 Figula Pincészet

Black Tiger garnéla farkak paradicsomos, pesztós, fokhagymás és avokádós spagettivel
Egri Chardonnay Battonage 2014 Thummerer Pincészet

Egészben készült homár ananásszal, fenyőmaggal, tejszínnel, házi füstölt gombával és kaffir lime-os rukkolával
Kakas Rosé 2015/2016 - Vylyan Pincészet

Csokoládé szuflé fehér csokoládémártással
Tokaji Aszú 2013 - Grand Tokaj

A menü ára két főre 50.000 Ft