Olasz borvacsora

2017. január 20.

Pipoli Greco-Fiano Basilicata 2015 Vigneti del Vulture
(száraz fehérbor Basilicata tartományból, 12,5 % alk)
Bazsalikomos süllő tatár citromos, sós keksszel és grapefruitos vajjal

Pipoli Rosato Basilicata 2015 Vigneti del Vulture
(félszáraz rosé bor Basilicata tartományból, 12 % alk)
Bárányhúsos, királyrákos pelmenyi édes, hűvös barack chutney-val és pirított szezámmal

Lama di Pietra Puglia Nero di Troia 2014 Cantina Diomede
(száraz vörösbor Puglia tartományból, 12,5 % alk)
Roséra sült kacsamell gyömbéres Demi glace mártással, füstölt paprikában sült aszalt szilvával és édes burgonyahabbal

Piano del Cerro Aglianico del Vulture 2011 Vigneti del Vulture
(száraz vörösbor Basilicata tartományból, 14 % alk)
Mangalica szűzérmék aszalt paradicsommal, Cambozola-val szúrva, áfonyaszörppel és pisztáciás zellerpürével

Primitivo di Manduria "Folle" 2012 Luccarelli Old Vines
(száraz vörösbor Puglia tartományból, 14 % alk)
Füstös szarvascomb sajt tatárral, málnavelővel, gesztenyés burgonyával és sült paprikával

Edizione Cinque Autoctoni 2013 Fantini Farnese
(száraz vörösbor Abruzzo tartományból, 14 % alk)
Libamáj Wellington módra Edizione eszenciával, Serrano sonkás zöldspárgával és pirított gesztenyével

Sensuale Moscato Basilicata 2015 Vigneti del Vulture
(édes fehérbor Basilicata tartományból, 9,5 % alk)
Fehér csokoládés vanília mousse friss maracuja lime-mal


A borvacsora menü ára 20.000 Ft/fő.


Asztalfoglalás