Éttermünk

Az új vendéglátás kezdete Budán!

A BIGinning étterem a XII. kerületben, Buda hegyvidéki részén, a Szent Orbán tér 6. szám alatt található. Éttermünk küldetése a kezdetektől az, hogy a budaiak számára egy családias, mégis hangulatos étterem legyen, ahová előszeretettel járnak és nem kell ezért az élményért a város másik felébe utazniuk. Fontos számunkra a tradicionális magyar gasztronómia szeretete, ennek hagyományos ízei visszaköszönnek étlapunkon. Emellett nemzetközi klasszikusok is megtalálhatók kínálatunkban.

Két éves születésnapunk előtt úgy éreztük, hogy fordulóponthoz érkeztünk. Budai éttermünk új koncepciójával a budai családoknak és budai törzsvendégeinknek szerettünk volna első sorban kedveskedni, de természetesen az először hozzánk ellátogatókat is hatalmas szeretettel várjuk.

Változatos heti ajánlataink mellett továbbra is elérhető hétköznaponként heti üzleti ebéd ajánlatunk. Továbbá hétvégi reggeli ajánlatot is bevezettünk, amelynek fenséges ételei minden szombaton és vasárnap elérhetőek, 9 és 12 óra között. Budai éttermünkben a családok, gyermekek mellett a kutyusokat is nagy szeretettel fogadjuk, bárki nyugodtan magával hozhatja négylábú kiskedvencét.

Hangulatos és elegáns belső terünkben kényelmesen ehet együtt a család vagy bárki meglepheti a szívének legkedvesebbet egy romantikus ebéddel vagy vacsorával. Nyáron zöld növényfallal körbevett terasszal is várjuk vendégeinket, ahol akár asztalnál készült, igazi élményt nyújtó ételeinkkel is megismerkedhetnek. Időközönként borvacsorákon vehetnek részt az érdeklődők, ahol ízletes ételeink mellett igazán különleges borokkal ismerkedhetnek meg.

Budai éttermünkben mostantól mindenki törzsvendég árakra számíthat, nem számít, hogy hányadik alkalommal tisztel meg minket látogatásával.

Sok szeretettel várunk mindenkit!

 

BIGinning, ahol mindenki törzsvendég már az első alkalomtól

ChefünkSzuhenyák Ferenc - Bininning Szuhenyák Ferenc

A BIGinning fiatal, ám annál tehetségesebb chefje, aki kiérdemelte rátermettségével a BIGinning konyhájának vezető szerepét. Ő az, aki nap mint nap felelős a konyha tökéletes működéséért. Folyamatosan irányítja a csapatot, hogy minden étel a megfelelő minőségben hagyja el a konyhát. Kreativitásával fűszerezi meg az ételeket, magassága pedig folyton az előnyére válik, hisz így mindenre rálát.

Rólunk mondták

Számos éttermet kipróbáltam már, de bizton állítom ez a hely fantasztikus! A belső enteriőr csodaszép, az ételek nem csak esztétikusak de nagyon ízletesek és bőségesek is! A felszolgálók segítőkészek, udvariasak. Ez a hely nagyon kellett Budának!


Családi vasárnapi ebédre érkeztünk az étterembe és egyik legjobb éttermi élményem következett - melyet családom tagjai is csak osztani tudnak. A cheddar sajtos krémleves valóban cheddar sajt ízű, színű, csodálatos finomság. .... Minden bőséges és finom volt, nem is tudtunk mindent helyben elfogyasztani.


Csodaszép étterem, minőségi ételek és remek kiszolgálás. Itt minden kis apróságon látszik, hogy mindenki tudja és érti a dolgát. A személyzet kedves és segítőkész, igazi vendéglátás folyik az étteremben. Cheddar krémleves isteni finom, a bélszín trilógia pedig egyszerűen fantasztikus. Köszönjük BIGinning remekül éreztük magunk!


Modern berendezésű étterem,családias légkörrel és kitünő, kedves előzékeny kiszolgálással. ... Egészen új eredeti finomság a halászrétes fogashússal,tejjel és ikrával töltött nagy adag előétel. A Libamáj-trió óriási ötlet és a Vajban píritott erdei gombák ropogós sült sajtlapokba tekerve szinte utólérhetetlen...


Kövess minket

a Facebookon