Éttermünk

Az új vendéglátás kezdete Budán!

Ritkán születik ebben a rohanó világban olyan új és különleges dolog, ami valami mást képvisel, egy olyan egyedi irányt mutat, ami nem hasonlítható semmi máshoz. A BIGinning egy ilyen budai étterem. 

Mi valami mást szeretnénk adni a vendégeknek, mint amit eddig megszokhattak. Családias, mégis igazán modern hangulatot teremtettünk Budán és úgy gondoljuk, hogy az a vendéglátás, amit képviselünk budai éttermünkkel egy mindenki által várva várt új kezdet lesz.

A BIGinning budai étterem egyszerre képviseli a régi magyar éttermek ízeit, hangulatát és a mai modern, hangulatos éttermek kialakítását, tálalását. A BIGinninget azért alkottuk meg, mert Budának kell egy olyan különleges hely, ahol az új és a hagyományos ételeket fine dining alapanyagokból, a legmodernebb konyhatechnológiával készítik el tökéletes minőségben. 

A mi konyhánk a "big dining", amely ötvözi a fine dining irányzat legmagasabb minőségű alapanyag elvárásait és konyhatechnológiáját, a régi magyar konyha ízeivel, azok módozataival és adagjaival. Tálalásban, megjelenésben, alapanyagokban a modern éttermeket, de a fűszerekben, ízekben és adagokban a régi igazi magyaros éttermeket idézi. 


Ettől új és más irányt mutató a BIGinning

 

Éttermünk Budán található, a XII. kerületben, de hamar megközelíthető a II. kerületből is. 

Várunk titeket szeretettel!

CsapatunkMagyar Zoltán - Bininning Magyar Zoltán

A BIGinning egyik megalkotója. Szerette volna, ha a minőségi alapanyagok és a figyelmes kiszolgálás mellett az adagok mennyisége is megfelelő lenne. Így megalkotta a big dinning koncepcióját. Több tíz éves vendéglátós múltjával igazán tudja, hogy mi kell a vendégeknek. Minden nap arra törekszik, hogy a megvalósítás során a BIGinning csapata átadhassa a vendégeknek ezt az üzenetet.

Magyar Andrea - Bininning Magyar Andrea

A BIGinning háziasszonya. Gyakran találkozhatsz Vele, ha nálunk jársz, hiszen amikor csak tud minden vendég rendelkezésére áll az ételek és italok ajánlásában. A személyzet irányításában kulcsszereplő, az ő felügyelete alatt történik meg egy-egy rendezvény lebonyolítása. Bátran fordulj hozzá catering ügyben, ha valamilyen rendezvény megszervezésén fáradozol. A BIGinning életébe finomságot, női erőt csempész, mint családanya jól tudja, mik tesznek egy családi étkezést meghitté.

Saly Krisztián - Bininning Saly Krisztián

A BIGinning üzletvezetője, ő mindig mindent árgus szemmel figyel, természetesen csak jó értelemben. Célja, hogy minden vendég elégedetten távozzon. Kívánságaikat megvalósítja, bármit elintéz és rögtön egyeztet is a konyhával. Vidám és lendületes személyiség, a borokat mélyrehatóan ismeri, úgyhogy biztosan Neked is tud segíteni, ha elakadtál a választásban.

Nagy Zsolt - Bininning Nagy Zsolt

Az Evidens és a BIGinning "összevont" chefje. A legtöbb időt az Evidensben tölti, ott irányítja a konyha mindennapi munkáját, de szakértelmét a BIGinning ételei is méltán őrzik. Az ételek megtervezésébe mindig nagy erővel veti bele magát Magyar Zoltánnal karöltve. Egy új étlappal a legfontosabb céljuk az, hogy a magyar konyha tradicionális fogásai kiemelt szerepet kapjanak valamint, hogy a vendégek nemzetközi ételeket is megismerjenek.

Szuhenyák Ferenc - Bininning Szuhenyák Ferenc

A BIGinning fiatal, ám annál tehetségesebb chefje, aki kiérdemelte rátermettségével a BIGinning konyhájának vezető szerepét. Ő az, aki nap mint nap felelős a konyha tökéletes működéséért. Folyamatosan irányítja a csapatot, hogy minden étel a megfelelő minőségben hagyja el a konyhát. Kreativitásával fűszerezi meg az ételeket, magassága pedig folyton az előnyére válik, hisz így mindenre rálát.

Rólunk mondták

Számos éttermet kipróbáltam már, de bizton állítom ez a hely fantasztikus! A belső enteriőr csodaszép, az ételek nem csak esztétikusak de nagyon ízletesek és bőségesek is! A felszolgálók segítőkészek, udvariasak. Ez a hely nagyon kellett Budának!


Családi vasárnapi ebédre érkeztünk az étterembe és egyik legjobb éttermi élményem következett - melyet családom tagjai is csak osztani tudnak. A cheddar sajtos krémleves valóban cheddar sajt ízű, színű, csodálatos finomság. .... Minden bőséges és finom volt, nem is tudtunk mindent helyben elfogyasztani.


Csodaszép étterem, minőségi ételek és remek kiszolgálás. Itt minden kis apróságon látszik, hogy mindenki tudja és érti a dolgát. A személyzet kedves és segítőkész, igazi vendéglátás folyik az étteremben. Cheddar krémleves isteni finom, a bélszín trilógia pedig egyszerűen fantasztikus. Köszönjük BIGinning remekül éreztük magunk!


Modern berendezésű étterem,családias légkörrel és kitünő, kedves előzékeny kiszolgálással. ... Egészen új eredeti finomság a halászrétes fogashússal,tejjel és ikrával töltött nagy adag előétel. A Libamáj-trió óriási ötlet és a Vajban píritott erdei gombák ropogós sült sajtlapokba tekerve szinte utólérhetetlen...


Kövess minket

a Facebookon